Welkom

De mobiele pagina Helderzienden-nederland.nl is aan het laden...
helderzienden Nederland

Helderzienden-nederland.nl

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Sid

Beste Sid, ik spreek je al een lange tijd en je voorspellingen zitten er nooit naast, je blijft altijd bij je eerdere voorspellingen en die komen uit.

Roos Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Yuorah

Yuorah. Zeer goede inzicht en weet dingen die mij toch verbazen. Ze heeft mijn toekomst voorspeld dat moet ik nog afwachten maar toch chapeau. Gina.

Gina Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Sid

Bedankt voor je reading Sid.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.Net gebeld, nagel op de kop Elvy.

Elvy Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Patries

Lieve Patries.
Wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig. Kyara.

Kyara Bezoek pagina Patries

Getuigenis over Nina

Lieve Nina, bedankt voor de positieve energie die je me geeft. Een gesprek met jou lucht altijd op. Ik blijf er in geloven dat alles uiteindelijk goed komt. Wat voel jij de situatie goed aan en weet jij bepaalde zaken zo neer te zetten dat ik er een andere kijk op krijg.

Heel fijn, je bent echt een aanrader en een warm persoon.
Berlinda.

Berlinda Bezoek pagina Nina

Getuigenissen op mobiel.Helderzienden-nederland.nl

Als u een getuigenis over een van onze helderzienden plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere helderzienden.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een helderziende. Kies eerst een helderziende en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze helderziendenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

helderzienden-team

Bel met onze helderzienden

helderzienden Nederland
Naar Boven